Новини України Україна, УКРЦУКОР, ЄС, агросектор, Міністерство аграрної політики та продовольства України, Микола Сольський, євроінтеграція
«Укрцукор» наголошує на необхідності збереження профільного міністерства

 

https://agropolit.com/

Національна Асоціація Цукровиків України «Укрцукор» висловлює довіру Міністерству аграрної політики та продовольства та міністру Миколі Сольському і наголошує на необхідності збереження профільного міністерства.

На думку цукровиків України, можлива ліквідація Міністерства аграрної політики та продовольства створить загрозу стабільності виробництва та експорту аграрної продукції в цілому, та цукру зокрема.

Натомість стабільна і системна робота профільного міністерства у галузі, яка є ключовою для економіки країни, є особливо актуальною з огляду на складні завдання та виклики, які стоять перед агросектором України в рамках процесу приєднання до ЄС.

Тому Національна Асоціація Цукровиків України «Укрцукор» разом із іншими провідними аграрними асоціаціями виступає за збереження Міністерства аграрної політики та продовольства України та посилення представництва агросектору на шляху до євроінтеграції.

Водночас цукровики високо оцінюють конструктивний і фаховий діалог, який був вибудований між асоціацією та командою міністерства і безпосередньо міністром М. Сольським.

Учасники асоціації завжди мали змогу відкрито обговорювати усі важливі питання, оперативно вирішувати проблеми галузі. Сподіваємось така конструктивна і професійна співпраця продовжиться і в майбутньому.

Читайте також:

Європейці вважають, що український цукор непередбачуваний і розбалансовує ринок