Новини світу цукор, виробництво, Індія, переробка, цукрова тростина, Махараштра, опади
У Махараштрі виробництво цукру може завершитися майже на 2 місяці раніше звичайного

 

https://www.brecorder.com/

Цукрові заводи в найбільшому виробничому штаті Індії Махараштрі збираються завершити переробку тростини на 45-60 днів раніше, ніж минулого року, оскільки сильні зливи зменшили доступність цукрової тростини, повідомив високопоставлений представник удяру штату.

Про це повідомляє Business Recorder.

Західний штат Махараштра, на який припадає більше третини виробництва цукру в Індії, може виробити 12,8 млн т цукру в 2022/2023 маркетинговому році, який розпочався 1 жовтня, порівняно з попереднім прогнозом у 13,8 млн т. Про це заявив уповноважений з питань цукрової галузі Махараштри Шехар Гайвад.

Зменшення виробництва цукру може перешкодити другому за величиною експортеру цукру в світі дозволити додатковий експорт, що потенційно підтримає світові ціни та дозволить конкурентам із Бразилії та Таїланду збільшити поставки.

Індія дозволила цукровим заводам експортувати лише 6,1 млн т цукру в поточному сезоні, і з цього обсягу заводи вже законтрактували на експорт 5,7 млн т.

«Надмірні опади призупинили вегетативний розвиток цукрової тростини. Цього року нижча тростина доступно для переробки», — сказав Гайвад.

Читайте також:

У Бразилії завершується виробництво цукру