Новини України цукор, Юкрейніан Шугар Компані, ED&F Man, склад
«Юкрейніан Шугар Компані» придбала складський комплекс для зберігання 50 тис. т цукру

 

http://www.awake-chile.com/

«Юкрейніан Шугар Компані», що входить в структуру компанії ED&F Man, придбала в українського виробника соків «Сандора» складський комплекс в Миколаївській області для додаткового зберігання 50 тис. т цукру.

Про це повідомляє прес-служба компанії ED&F Man.

За повідомленням, потреба в покупці додаткового складського приміщення виникла через те, що «Юкрейніан Шугар Компані» вже не вистачає доступних складів на території основного активу компанії — Засільського цукрового заводу.

«Сьогодні на заводі ми можемо зберігати близько 80 тис. т цукру. Також ми будуємо на території заводу ще один склад на 15 тис. т. Склади, які ми купуємо у «Сандора», за нашими підрахунками, дозволять додатково розміщувати близько 45-55 тис. т готової продукції», — стверджує генеральний директор компанії, Володимир Палієнко.

Компанія ED&F Man заснована в 1783 році в Лондоні та є найбільшим постачальником продуктів харчування, цукру, спецій, кормів для тварин, тропічних олій, гуми, біопалива та кави через мережу офісів і агентств більш ніж у 50 країнах світу. Компанія почала роботу в Україні в 2007 році. Їй належить Засільський цукровий завод (Миколаївська обл.) потужністю виробництва 50 тис. т продукції на рік.

Читайте також:

Гнідавський цукровий завод запустить виробництво біогазу

УкрАгроКом інвестує 1 млн дол. у розвиток власного цукрового виробництва