Новини України цукрові буряки, площа, Західний Буг, посівна
У ПП «Західний Буг» стартувала посівна цукрових буряків

 

https://agropolit.com/

3 квітня, як тільки це стало можливим, в ПП «Західний Буг» розпочато посів такої стратегічної культури, як цукровий буряк.

Про це повідомило підприємство на своїй Фейсбук-сторінці.

Станом на 9 квітня засіяно 2600 га, що становить 19% від загальної площі посіву цукрових буряків в «Західному Бузі» на поточний рік.

Через відносно пізній старт посіву цукрових буряків в цьому році агрономи та механізатори підприємства вийшли на справді вражаючі цифри – щодня засівається понад 700 га даної культури, що на 20% перевищує темпи посіву минулого року.

Подальша посівна компанія 2021 року в ПП «Західний Буг» обіцяє бути ще більш «гарячою», адже крім цукрових буряків у найближчий місяць слід посіяти ще 17 тис. га кукурудзи та 8700 га сої.

Можна сміливо стверджувати, що настільки великої інтенсивності темпів посіву на підприємстві ще не спостерігалось за всю його сімнадцятирічну історію.

Попри серйозні виклики, які ставить перед агропромисловим комплексом унікальна, дуже пізня весна 2021 року, колектив ПП «Західний Буг» з оптимізмом та впевненістю дивиться у завтрашній день і бажає всім колегам-аграріям успішної посівної компанії!

Читайте також:

В A'SPIK Group стартувала посівна цукрових буряків