Новини України виробництво, Астарта, цукрові заводи, інвестпроект, сезон 2018
«Астарта» розпочала виробничий сезон-2018

 

https://www.youtube.com

Весняні польові роботи стартували на початку березня, незважаючи на холодну погоду. За декілька тижнів розпочнеться весняна посівна кампанія. Традиційно основними культурами у сівозміні залишатимуться пшениця, цукрові буряки, кукурудза, соя. Посіви цукрових буряків залишаться на рівні минулого року.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Продовжуючи інвестиційні проекти по технічному та IT-забезпеченню, «Астарта» вибудовує власну інтегровану систему управління с/г виробництвом. Також  на підвищення ефективності працюють технології диференційного внесення добрив, системи зрошення полів, GPS-трекінг техніки та агрегатів, централізація обліку палива і логістики ЗЗР (засобів захисту рослин).

Крім того, серед перспективних проектів року — активізація діяльності дочірньої компанії «Астарта-Селекція», котра сконцентрувала в собі високотехнологічні агропроекти «Астарти»: насінництво пшениці і сої, польові дослідження, насіннєві лабораторії та лабораторії з аналізу грунтів. Розвиток цього напрямку важливий не лише для внутрішніх потреб компанії, але і як перспективний бізнес-проект.

Підготовка до наступного сезону починається і на цукрових заводах «Астарти»: планові ремонти обладнання і приміщень, поетапне виконання інвестпроектів. Наразі найбільші інвестиції у цьому сегменті спрямовані на початок будівництва нового складу безтарного зберігання цукру (Наркевицький цукровий завод), створення системи водоочисних споруд (між Глобинським цукровим заводом, біоенергетичним комплексом та Глобинським соєпереробним заводом), встановлення нових жомопресів на декількох заводах.

Читайте також:

Експорт цукру скоротився майже вдвічі

Гнідавський цукровий завод придбав найновіше обладнання для модернізації

«Агропродсервіс» поповнив парк сільськогосподарської техніки