Новини України Астарта, акції, частка, Віктор Іванчик, Albacon Ventures
Albacon Ventures збільшила частку в «Астарті»

 

blogru.coinkeeper.me/

Albacon Ventures Limited, яка належить генеральному директору агропромхолдингу «Астарта-Київ» Віктору Іванчику, 2 жовтня придбала майже 7,5 тис. акцій компанії.

Про це повідомляється на Варшавській фондовій біржі.

Як зазначається, акції придбані за ціною 17 польських злотих (близько $4,4) за штуку. Сума угоди склала 127 тис. злотих (близько $33 тис.)

У результаті придбання загальний пакет акцій Albacon Ventures Limited в Astarta Holding N.V. збільшився до майже 9,9 млн шт., що становить 39,57% від загальної кількості акцій, що перебувають в обігу.

До угоди частка Albacon Ventures Limited складала 39,54%.

Нагадаємо, що 30 вересня Albacon Ventures Limited, яка належить генеральному директору агропромхолдинга «Астарта» Віктору Іванчику, придбала 100 тис. акцій компанії.

«Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність в Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять вісім цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. Га і молочні ферми. У 2014 році холдинг ввів в експлуатацію завод з переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).

Читайте також:

Виробничий підрозділ «Астарти» почав збирання цукрових буряків

В Україні зібрано більше 822 тис. т цукрових буряків