Новини світу цукор, прибуток, Suedzucker, операційний прибуток, цукровий сектор, пандемія
Квартальний прибуток Suedzucker зростає по мірі відновлення цукрового сектора

 

https://tomat.rv.ua/

Suedzucker, найбільший виробник цукру в Європі, повідомив в середу, що його операційний прибуток і продажі в другому кварталі значно зросли, оскільки його основний цукровий бізнес поліпшив свої показники.

Про це передає Reuters.

У попередньому звіті про прибутки і збитки Suedzucker повідомив про збільшення операційного прибутку групи на 25% за другий квартал поточного МР (на кінець серпня) приблизно до 85 млн євро. Продажі зросли на 10% — до 1,84 млрд євро.

Щоквартальний операційний прибуток цукрового бізнесу склав близько 7 млн ​​євро, в порівнянні зі збитками в 42 млн євро за той же період минулого року.

У липні Suedzucker заявив, що сподівається, що його результати покращаться, в порівнянні з очікуваннями ослаблення економічних наслідків пандемії.

«Ми добилися поліпшення в цукровому секторі частково завдяки скороченню витрат і підвищенню цін на цукор. Загальний прогноз ринку цукру все ще залишається невизначеним через пандемію. Але ми сподіваємося, що в найближчі місяці буде досягнуто більший прогрес в боротьбі з пандемією», — повідомив представник Suedzucker.

Читайте також:

Ураган Іда пошкодив 20% цукрової тростини в Луїзіані

USDA очікує збільшення попиту та імпорту цукру в США