Новини світу цукор, виробництво, експорт, Індія, цукрова тростина, ISMA
ISMA зменшила прогноз виробництва цукру в Індії на 7%

 

https://harchi.info/

У 2022/2023 МР Індія, ймовірно, виробить 34 млн т цукру, що на 7% нижче попереднього прогнозу, оскільки врожайність цукрової тростини в основних виробничих штатах зменшилася через погодні умови.

Про це повідомляє Financial Post.

Зниження виробництва цукру може обмежити експорт другого за величиною експортера в світі, піднявши світові ціни та дозволивши конкурентам із Бразилії та Таїланду збільшити свої поставки.

Оцінка виробництва була переглянута на основі поточної врожайності цукрової тростини та коефіцієнту виходу цукру, йдеться в заяві Асоціації виробників цукру Індії (ISMA).

Раніше очікувалося, що Індія виробить 36,5 млн т цукру в поточному сезоні, який закінчується 30 вересня, перевищивши рекорд минулого року в 35,8 млн т.

Загальне виробництво, ймовірно, впаде через різке скорочення виробництва в Махараштрі.

Західний штат, найбільший виробник цукру в країні, ймовірно, виробить 12,1 млн т цукру в поточному сезоні в порівнянні з минулорічними 13,7 млн т, повідомляє ISMA.

Цукрові заводи в штаті Махараштра мають намір завершити переробку тростини на 45-60 днів раніше, ніж минулого року, оскільки проливні дощі обмежили доступність тростини, повідомив минулого тижня урядовий уповноважений з цукрових питань Шекхар Гайквад.

У сусідньому південному штаті Карнатака виробництво цукру може впасти до 5,6 млн т із минулорічних 6 млн т, повідомила цукрова організація.

Читайте також:

У Махараштрі виробництво цукру може завершитися майже на місяць раніше звичайного