Новини світу Бразилія, банкрутство, цукрові заводи, Renuka do Brasil, Shree Renuka Sugars
Індійська Renuka звільнила 900 працівників своїх цукрових заводів у Бразилії

 

4fitnessake.co.uk/

Renuka do Brasil, дочірня компанія індійського цукрового виробника Shree Renuka Sugars Ltd, звільнила близько 900 працівників з двох своїх цукрових заводів у Бразилії і повернула власникам більшу частину землі, яку вона використовувала під цукрову тростину.

Про це повідомляє Reuters.

Джерела, які просили залишитися неназваними, тому що вони не уповноважені обговорювати це питання, заявили, що компанія бореться за продовження операцій після невдалої спроби аукціону одного зі своїх заводів у вересні. Renuka do Brasil, яка подала заявку на захист від банкрутства в 2015 році, відмовилася від коментарів.

«Вони прискорюють повернення земель власникам, тому що не можуть заплатити за оренду», — стверджує одне з джерел, додавши, що компанія скоротила використання землі у третіх сторін зі 100 тис. до 30 тис. га в даний час.

Shree Renuka Sugars увійшла в цукровий сектор Бразилії в період з 2009 по 2010 рік, купивши контрольні пакети в двох компаніях, які володіли двома заводами кожна. Дві бразильські дочірні компанії були названі Renuka Vale do Ivai, що діє в штаті Парана, і Renuka do Brasil, в штаті Сан-Паулу.

Дві компанії зіткнулися з фінансовими труднощами після багатьох років низьких цін на цукор та етанол в Бразилії, як і багато інших компаній. З тих пір майже 80 заводів закрилися.

Renuka do Brasil спробувала продати один із двох заводіві у вересні, але цей крок був заблокований судовою забороною від банку розвитку Бразилії BNDES, кредитора, який бере участь в цьому процесі.

Друге джерело повідомило, що два заводи Renuka do Brasil перероблять тільки 4,5 млн т тростини в поточному врожаї, що становить менше половини від їх потужності.

Читайте також:

Suedzucker збільшив прибуток на 30% на тлі вищих доходів від виробництва цукру та біопалива

Бразилія відправила 21 пароплав цукру в країни СНД

Округ Кук в США скасував податок на цукор