Новини світу Бразилія, Petrobras, добрива, заводи, бізнес
Бразильська Petrobras виходить із бізнесу добрив

 

Petrobras

Бразильська національна нафтохімічна група Petroleo Brasileiro (Petrobras) повідомила про поточний стан справ у процесі виходу з бізнесу добрив.

Про це повідомляє «Інфоіндустрія». 

У даний час компанія розглядає пропозицію щодо заводів Unidade de Fertilizantes Nitrogenados III (UFN III) та Araucaria Nitrogenados S.A. (Ansa).

Обидва підприємства будуть продаватися разом. Завод Ansa розташований в муніципалітеті Араукария (Бразилія) і займається, виробництвом аміаку, AdBlue, діоксиду вуглецю та інших хімікатів. UFN III, який розташований в Трес-Лагоас, добудований на 80,95%, а після введення в експлуатацію буде використовуватися для випуску аміаку, карбаміду та іншої продукції азотної хімії.

Хорхе Селестіно Рамос, керівник бізнесів нафтопереробки і природного газу Petrobras, додав, що компанія не отримувала пропозицій по заводам в штатах Байе і Сержіпі.

Окремо Petrobras опублікував реліз, в якому йдеться про те, що карбамідно-аміачні виробництва Fafen-SE and Fafen-BА, розташовані в Сержіпі і Байе будуть зупинені і законсервовані до кінця першого півріччя. У минулому році ці заводи згенерували збитки на 600 млн реалів (180 млн дол.) і 200 млн реалів (60 млн дол.) відповідно.

Читайте також:

RAW та Alvean домінують в експорті цукру в Бразилії

У Бразилії набирає обертів виробництво етанолу