Новини світу цукор, Бразилія, етанол, переробка, Biosev, цукрова тростина, збитки
Biosev зменшив квартальні збитки майже на 67%

 

https://transform.iema.net

Biosev SA (бразильський підрозділ із виробництва цукру та етанолу Louis Dreyfus Co) повідомив про квартальні збитки в розмірі 169 млн реалів (41,72 млн дол.), що на 66,7% менше, ніж роком раніше, через позитивний вплив курсів валют, а також скорочення витрат.

Про це передає Reuters.

За даними Biosev, за перший квартал 2019 року було перероблено 10,88 млн т цукрової тростини, що на 3,4% менше, ніж за аналогічний період минулого року, в основному через пізній початок збирання врожаю. Але урожайність збільшилася на 3,8% — до 88,4 т/га, що вказує на можливе збільшення підсумкових показників переробки в поточному сезоні.

Компанія досягла рекордної частки тростини, виділеної на виробництво етанолу за цей період, — на рівні 66,3%, оптимізувавши установки для виробництва більшої кількості біопалива, яке в даний час дає більшу фінансову віддачу, ніж цукор.

Скоригований EBITDA, показник генерації грошових коштів, збільшився на 13%, у порівнянні з тим же кварталом минулого року, — до 291 млн реалів.

Виконавчий директор Хуан Хосе Бланшар повідомив, що рекордний обсяг виробництва етанолу в цьому кварталі став можливим завдяки нещодавнім інвестиціям у збільшення потужностей з виробництва біопалива з новим дистиляційним обладнанням на деяких заводах.

Читайте також:

У Махараштрі виробництво цукру може вдвічі зменшитися — WISMA

У Центрально-Південній Бразилії виробництво цукру зменшилося майже на 6%